onsdag 5. april 2017

Påskeinspirasjon !

 Nå nærmer påsken seg og jeg er klar på mange måter.. Nyte ferien sammen med familien, spise god mat...som lammelår og gode laaaange frokoster...Lese bøker eller gjøre noe kreativt . Vi hadde håpet Nure hadde vært i bedre form slik at vi kunne gått noen gode turer med han også, men dessverre har ikke utviklingen etter operasjonen gått slik vi ønsket . Han får nå jevnlig trening hos fysioterapi , så vi håper dette vil hjelpe han ...Lille hundevennen vår har virkelig hatt sitt han nå ..

I samarbeid med GreenGate har jeg i år dekket noen påskebord med deres herlige servise. Mye går i vårlige pasteller men det dukker også opp et i lekker mørk blå lengere ned i innlegget.

Blomstene er holdt i de tradisjonelle vårvekstene og jeg er bare så svak for BLÅTT  & GULT ..
 De lekre kopphåndklene er også fra Greengate .
 I orangeriet er det nå ryddet til vår/sommer bruk og butikkvarer er satt bort. Bordet her er fortsatt til salgs og står bare å venter på ny eier...men foreløpig står det her å skinner :)
 Elsker denne fargekombinasjonen...skikkelig VÅR for meg dette. Ønsker du litt påskestemning over blomsteroppsatsen din i år  kan man lett skape det med litt fjær ...som her :)
 Mere lekkert fra Greengate og her er serviset ALICE og servietter i herlig mørk blått . 




En gammel kasse med VÅRGLEDE ....til deg der ute :)

      I neste innlegg kommer det mere påskeinspirasjon og en skikkelig søtnos dukker opp...
Håper dere tar en tur innom da også :)                   
                                                             

                                                           KLEM VIBEKE

4 kommentarer: